Frenetic - Allt mellan HTML och jord!


JavaScript

Eftersom JavaScript är såpass komplext, är denna del inte till för att du ska lära dig JavaScript. Den finns här så du kan använda dig av färdiga Script, som jag gjort tidigare.

Lägg till bland favoriter [IE5] - Lägg till din sida bland favoriterna med hjälp av en länk. Detta är specifikt för Internet Explorer 5 och uppåt.
Ange som startsida [IE5] - Ange med hjälp av en enkel länk, vilken sida som ska vara användarens startsida.
JavaScript Include - ett enklare sätt att administrera dina hemsidor, låt ett JavaScript generera innehållet på dina hemsidor.
Webbsäkra färger - Detta script genererar de 216 webbsäkra färgerna. Kan byggas ut och ändras för att göra många dynamiska saker! :)
Ladda bilder i förväg - Om du vill att bilder ska laddas utan att du ser dem. Bra vid tunga sidor som har en introduktionssida!
Senast ändrad - Detta finns det egentligen två användnings områden för, dels kan du ha den på din egen sida, eller så kan du se när någon annan sida uppdaterades senast!
Hantera statusraden - Rätt använt är detta ett otroligt kraftfullt verktyg för att göra upplevelsen både enklare och mer professionell på en hemsida.
"Dynamisk Tillbakaknapp" - Skickar tillbaka användaren ett steg i sin historia.
Dropdownmenyer - Skapa en navigator med hjälp av en dropdown-meny.
Bildväxling - Ett script för att byta ut bilder när man för musen över bilden.
Dagens datum - Skriver ut dagens datum
Ladda ramar från undersidor - Ett näst intill ovärderligt script om du använder dig av frames!
Popup-fönster - Älskad och hatad - funktionen som används för mina bakgrundsbilder, samt en liten lektion i hur funktioner fungerar!
Verifiera formulär - räddare i nöden om du ska använda dig av data som användaren skriver in för att lägga in i en databas. Här finns det många användningsområden!
 
Allt material 1997-2004 © Frenetic.
Gillar du denna sida? Du kan hjälpa mig genom att klicka på bannern nedan!